Lecserélné autóját?
Tegye meg nálunk!
Az
Ékszer-Autó Kft.-nél mindent egy helyen megkap amire szüksége van!

Sok ember nem tudja, hol talál megbízható autókereskedést, amely amellett, hogy kiszolgálja a gépjárművel kapcsolatban felmerülő igényeket, egyéb, minőségi szolgáltatásokat is nyújt. Cégünk azért jött létre, hogy ezt a rést kitöltse a piacon és minden ügyfelét a lehető legelőnyösebb üzlethez segítse hozzá.

Nálunk udvarias és hozzáértő kiszolgálással, valamint kedvező árakkal találkozhat. Ha egy helyen szeretné intézni az autó vételét, a hitelügyintézést és még a biztosítást is, akkor jó helyen jár! Emellett, ha egyéni kívánságai vannak az autó típusát illetően, gond nélkül beszerezzük külföldről. Bizonyos esetekben beszámítjuk régi autóját is, így még kedvezőbb áron juthat hozzá a kiszemelt járműhöz.

Szolgáltatásaink listája:

Ne fecsérelje azzal az idejét, hogy több különböző helyre megy elintézni az autóvásárlással kapcsolatos ügyeket!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, bátran keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

Bővebb információkért érdeklődjön elérhetőségeinken és tekintse meg cégünk történetét .

Már régóta vágyik egy másik autóra, de nincs pénze újat vásárolni?

használtautó

Ne aggódjon, hiszen a használtautó piacon rengeteg, szinte új darab van a frissen kiguruló járművek árának töredékéért!

 

Sokunk nem engedhet meg magának egy vadonat új autót, ettől azonban még nem kell lemondani az igényes gépjárműről. Hiszen mindenki számára fontos, hogy családi utazást, a munkába járást vagy a bevásárlást kényelmesen oldja meg.

Kínálatunkban számos új és régebbi típusú autót is talál, melyekből igénye szerint válogathat. A használtautó vásárlásnak számos előnye van, melyekbe nem mindenki gondol bele autó vásárláskor. Legnagyobb előnye természetesen az ára, még a teljesen új, egy évnél fiatalabb autókhoz is rendkívül kedvező áron lehet hozzájutni.

Emellett, ha nálunk vásárol, mi esetenként beszámítjuk meglévő autóját, így még jobban jár! Biztosítunk továbbá minden egyéb szolgáltatást Önnek az autóvásárlás során.

Ha Ön is úgy érzi, hogy jobban jár a használtautó vásárlással, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

 

Tudja, milyen autót szeretne, de nem találja kínálatunkban?

autókereskedés

Ne aggódjon, akár külföldről is behozzuk a kiszemelt járművet!

Sokan döntenek manapság a használtautó vásárlás mellett, hiszen a jelen gazdasági helyzetben nem mindenki engedhet meg egy vadonatúj járművet magának. Azonban, amint egy jármű kigurult a szalonból, máris sokat veszít értékéből, ezáltal a használtautó piacon is tökéletes állapotban lévő, szinte új autókat is töredék áron lehet megvásárolni.

Itt felteszik a kérdést magukban: Jó, de mi történik, ha nincs olyan autó a kínálatukban, amilyet én szeretnék?

Akkor se essen kétségbe, hiszen mi elintézzük az autóbeszerzést külföldről is. Több éves tapasztalatunknak és kiterjedt kapcsolati hálónknak köszönhetően, számunkra nem akadály az autók behozatala külföldről. Önnek semmilyen utánajárásba és nehézségbe nem kerül, mégis olyan használtautót vásárolhat, amilyet megálmodott.

Ha nem szeretne félmegoldásokat és kompromisszumokat, válasszon minket!

Legyen ügyfelünk és nálunk biztosan megtalálja leendő autóját!

 

Autóvásárlás hitelügyintézéssel

autókereskedés nyíregyháza

Napjainkban igen gyakori jelenség, hogy az autótulajdonosok hitelből finanszírozzák járművüket, amely folyamat hosszú ideig elhúzódó utánajárással és papírmunkával nehezítheti a vásárlás menetét. Cégünk ezzel a problémával kapcsolatban igyekszik segítséget nyújtani ügyfeleinek, hogy a lehető legkényelmesebb módon juthassanak hozzá a kívánt autóhoz.

Szolgáltatásunkkal versenyképes hitellehetőséget és ügyintézést biztosítunk azoknak a vásárlóinknak, akik szeretnének részletfizetéssel hozzájutni a gépjárművükhöz. Napjainkban minden pénzügyi segítség igen fontos lehet a vevők számára, hiszen az egyénileg intézett esetekben nem csupán időt veszíthet az ügyfél, de gyakran előre nem kalkulált megterhelő kiadások is felmerülhetnek. Továbbá minden kedves ügyfelünknek a hitelügyintézésen kívül a biztosítás ügyintézését is szívesen felajánljuk.

Ha autót vásárolna részletre, ne aggódjon az ügyintézés miatt, mi teljes körű szolgáltatásunkkal állunk minden kedves vevőnk rendelkezésére. További információkért forduljon hozzánk bizalommal és kérjen részletes tájékoztatást elérhetőségeinken!

 

Bizományos autóértékesítés

használtautó nyíregyháza

A bizományos autóértékesítés alapvetően néhány dologban különbözik a megszokott formáktól, azonban számos előnnyel bír a tulajdonos számára. A hagyományos harmadik fél segítségével történő értékesítés során két adás-vétel jön létre, míg a bizományos értékesítés esetében egy időben történik ez. A kereskedő nem a saját tulajdonát kínálja eladásra, csupán közvetítői szerepet játszik a folyamatban.

A bizományos autóértékesítés előnyei:

 • Szaktanácsadás.
 • A teljes körű ügyintézést átvállalja az értékesítő, így Önnek nincs gondja semmivel.
 • Bővül a lehetséges érdeklődők és vevők köre.
 • Nem kell Önnek otthonában fogadni a vevőket, valamint nem kell időt fordítania az érdeklődőkre és az időpont egyeztetésekre.

Ügyfeleinket szaktanácsadással és segítőkész hoz

 

záállással várjuk megbízható autókereskedésünkben. Sok éves tapasztalatunkkal igyekszünk széles szolgáltatási kört kínálni kedves ügyfeleinknek és minden igényt szem előtt tartva a legjobb megoldást biztosítani minden egyéni esetben.

Autókereskedésünk bizományos autóértékesítéssel is várja Önt, melyről bővebb információért keressen minket elérhetőségeinken!

 

Használtautó vásárlás előnyei

használtautó kereskedés

Napjainkban egy autó inkább szükségletnek számít, mint luxusnak. A magas üzemanyagárak és egyéb fenntartási költségek mellett is sokan döntenek úgy, hogy autótulajdonossá szeretnének válni, azonban nem mindenki engedheti meg magának, hogy új járművet vásároljon és inkább használtautó mellett dönt, amely az árfekvésén kívül megannyi pozitív tulajdonsággal is rendelkezik.

Használtautó vásárlás előnyei:

 • Lényegesebben kedvezőbb áron juthatunk hozzá használt járműhöz, mint új autóhoz.
 • Használtautók esetében nem áll fenn az értékcsökkenés lehetősége, mivel mire eladásra kerülnek, már elvesztették eredeti értéküket, ugyanakkor a megbízhatóság és a minőség nem változik olyan mértékben, míg az újaknál ezt meg kell fizetni.
 • Manapság a gyártók minőségi és időtálló darabokat dobnak piacra, melyek hosszú évek elteltével is hasonló minőséget garantálnak tulajdonosaiknak, mint nem hasznát társai.

Amennyiben gazdaságos, megbízható és ésszerű megoldást keres autóvásárláshoz, válasszon minőségi használtautót!

További információkért keressen minket elérhetőségeinken és kollegáink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Autóink

használtautó kereskedés Mindig is vágyott egy olyan nívós autóra, mint amilyen a BMW? Nem egyszer elképzelte milyen is lehet vezetni egy olyan csodát, mint amilyen a BMW, természetesen csakis fekete színben. Itt az ideje valóra váltania az álmát, mely, higgyen nekünk nem elérhetetlen többé!

Használt autókereskedésünk lehetővé teszi minden kedves vásárlója számára, hogy akár luxusautót birtokolhasson, az eredeti ár töredékéért. Nem kell mást tennie, mint ellátogatni hozzánk és szemügyre venni autókínálatunkat. Széles autóválasztékunk olyan jól ismert és kedvelt, külföldi márkákat kínál, mint amilyen a Chevrolet vagy a Citroen, de ha Ön jobban kedveli az olasz minőséget, akkor Fiat gépkocsikat is talál nálunk.

Esetleg Ön már nemcsak saját, de családja számára is keres autót? Ilyenkor a luxust felváltja a nagy tér és a biztonság ésszerűbb igénye. Ha így van, akkor sem kell tovább keresnie, hiszen a Ford márka már ötajtós, hét személyes autókat is kínál.

Látogasson el hozzánk és válogasson használt autóink közül, mert velünk csak jól járhat!

Használtautó értékesítés autóbeszámítással

használtautó vétel

A használtautó vásárlásnak számos előnye van, melyeket mérlegelve meghozzuk döntésünket és kiválasztjuk az elképzelt járművet. Azonban gyakran szembesülünk a régi autónk eladási problémájával, hiszen amennyiben nem szeretnénk egyszerre több gépjárművet fenntartani, valamint lecserélni szeretnénk a régi darabot a lehető leggyorsabban és előnyösebben szeretnénk túladni rajta.

Az autóbeszámítással történő használtautó vásárlás gazdaságos és praktikus megoldást kínál azoknak az ügyfeleknek, akik gyorsan szeretnének túladni régi gépjárművükön, valamint kedvező áron, akár készpénz nélkül szeretnének hozzájutni a kiszemelt új darabhoz. Az autóbeszámítás során sokkal kedvezőbb árral adhatunk túl a régi darabon, mint a szokásos adás-vételek során, ezáltal olcsó és minőségi használtautóra cserélhetjük a számunkra legkedvezőbb módon és legrövidebb időn belül.

Vásároljon használtautót autóbeszámítással és egy lépésben szabaduljon meg jó áron régi járművétől! További részletekért és bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére!

 

Minőségi használt autók és teljes körű ügyintézés!

hasznaltautó eladás

Az autós közlekedés napjainkban sok tekintetben elengedhetetlen a hétköznapjaink, munkavégzésünk vagy kikapcsolódásunk során, hiszen kényelemes, gyors és praktikus lehetőségeket kínál. Amikor új autót szeretnénk, legyen szó autócseréről vagy vásárlásról, számos szempontot érdemes végig gondolni és a lehető legkézenfekvőbb megoldásokat felkutatni.

A használtautó vásárlás számos tekintetben előnyös döntés a leendő tulajdonosok számára, hiszen kiváló minőségű gépjárműhöz juthatunk kedvező áron, különösképpen, ha egy megbízható használtautó kereskedés kínálatából választunk. Emellett manapság a kereskedések különböző, minden igényt kielégítő szolgáltatási rendszerrel várják ügyfeleiket. A járművásárlásnak számos lehetősége van, amely akár hosszadalmas ügyintézéssel járhat, valamint különböző fórumokon szükséges az intézkedés, azonban az Ékszer Autó teljes körű ügyintézést vállal minden tekintetben.

Vásároljon megbízható használtautót minden igényt kielégítő ügyintézéssel, legyen szó hitelről, beszámításról, biztosításról, stb. és válassza az Ékszer Autót! Tekintse meg gazdag kínálatunkat, valamint keressen minket elérhetőségeinken és tapasztalt kollégáink készséggel állnak mindenben rendelkezésre!

 

Mire figyeljünk használt autó vásárlásakor?

használtautó

Egyre több ember rendelkezik autóval és jogosítvánnyal, enélkül a modern élet szinte elképzelhetetlen. Azonban egy vadonatúj autó még sokak számára ma is luxust jelent, ezért vannak, akik csak a használt autót engedhetik meg maguknak. Ha okosan és körültekintően vásárolunk, találhatunk pénztárcánknak és életstílusunknak megfelelő gépjárművet.

Mire érdemes figyelnünk, ha használt autó vásárlása mellett döntünk?

 • A karosszéria és a fényezés hibáit csak természetes fénynél tudjuk kiszűrni. Az illesztés hibái, az egyenetlen hézagok az autó karambolos sérüléseiről árulkodhatnak.
 • Vizsgáljuk át alaposan a motorháztetőt, és ha a víztartály vagy a hűtő tartóelemei sérültek, jobb, ha nem vásároljuk meg az autót.
 • Az alapos átvizsgálást követően indítsuk be a motort és, ha a kipufogóból füstpamacsok szállnak fel, az bizony a motor kopottságára utal, de a furcsa, természetellenes zajok sem jelentenek semmi jót.
 • Ezután jöhet a próbakör. Itt is figyelni kell a zajokra, illetve a kuplung és a váltók rugalmasságára, a váltás könnyűségére, és természetesen a féket se hagyjuk ki a tesztelésből.

Ha mindent rendben találtunk, megvásárolhatjuk használt autónkat. További információkért forduljon hozzánk bizalommal!

 

Kössünk biztosítást használt autónkra is!

autókereskedés nyíregyháza

Autót szeretne vásárolni, de nincs elég pénze új gépjárművet választani? Ne essen kétségbe, hiszen ma már egy használt autó is lehet hasonlóan jó állapotban, mintha újonnan vásárolnánk, emellett nálunk beszámíthatja régi gépjárművét, így még kevesebbet kell fizetnie az autóért. A használt gépjármű vásárlása esetén gyakran elfeledkeznek a biztosításról, mondván, hogy kidobott pénzről beszélünk, ám nem tudhatjuk előre, mikor lesz szükségünk a biztosító segítségére.

Sajnos manapság már nem számít, hogy mi magunk biztonságos vezetésre törekszünk, hiszen az utakon számos olyan sofőr jár, akik nem figyelnek minden pillanatban. Ilyenkor könnyedén megtörténik a baleset, és a használt gépjárműre költött megtakarított pénzünk sem lesz már ott, hogy kisegítsen. Ezért érdemes a használt autó vásárlása esetén is megfelelő biztosítást kötni a gépjárműre, hogy felkészüljünk a váratlan kiadásokra is.

Ha Ön is szeretne minőségi használt gépjárművet vásárolni, keresse fel cégünket és forduljon hozzánk igényeivel! Mi vállaljuk a biztosítás előkészítését is a megvásárolt gépjárműre!

 

Minőségi használtautók megbízható helyről!

használtautó nyíregyháza

Modern világunkban az autóvásárlás során számtalan lehetőség kínálkozik az érdeklődők számára, melynek köszönhetően mindenki megtalálhatja az igényeinek és a pénztárcájának legideálisabb megoldásokat. Azonban a széles választási lehetőségek előre nem látható veszélyeket is rejtenek magukban, melynek köszönhetően kiemelten fontos, hogy kizárólag megbízható forrásból vásároljunk gépjárművet.

Amennyiben használtautót szeretnénk venni, a megbízható vásárlási lehetőségek elsődleges megoldása, ha használtautó kereskedést választunk, amely számtalan előnyt jelent a leendő tulajdonosok számára:

 • Minőségi és megbízható autókat kínálnak széles választékban és biztosan azt kapjuk, ami a megállapodásban szerepelt.
 • Az ügyintézés során komplex segítséget nyújtanak a tapasztalt szakemberek.
 • A vásárolt jármű ár-érték aránya mindig kedvező az újdonsült tulajok számára.
 • Használtautó beszámítással és bizományi értékesítéssel is az érdeklődők rendelkezésére állnak.
 • Extra szolgáltatásokat is nyújtanak a használtautó kereskedések: hitelügyintézés, biztosításkötés, stb.

A megbízható használtautó kereskedésből vásárolt gépjárművek minőségi, időtálló és biztonságos megoldást kínálnak, melynek következtében Ön igényeinek megfelelően juthat hozzá a kiszemelt autóhoz! Tekintse meg weboldalunk további információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Ritka autótípus beszerzése, akár külföldről is!

Az autótulajdonosok között szép számban akadnak olyan elhivatott rajongók, akik kifejezetten adott márkákat vagy típusokat kedvelnek, hiszen egy-egy autó presztízst, életérzést vagy egyedi stílust képvisel.

Hazánkban az autóvásárlásnak számos módja lehetséges, melyek közül a használtautó vásárlás széles körben kedvelt megoldás, hiszen magas minőséget vásárolhatunk az eredeti ár töredékéért, valamint a megbízható autókereskedések komplex ügyintézési szolgáltatásokat is nyújtanak. A használtautó kereskedések széles szolgáltatási rendszerén belül a speciális igényeket szolgálja a lehetőség, hogy amennyiben olyan autótípusra van szükségünk, amely hazánkban nem elérhető, vagy nem tudjuk, hol kutathatnánk fel a megálmodott járművet, a tapasztalt autókereskedő szakemberek akár külföldről is beszerzik a választott autót.

Minőségi, egyedi vagy ritka használt autókért tekintse meg weboldalunk információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy azt az autót vezethesse, amelyről álmodott!

Megtaláljuk az Önnek legideálisabb megoldást!

Autót vásárolni manapság már mindennapos dolognak számít, hiszen jogosítványt szerezni, az alapvető elvárások, kompetenciák közé tartozik. Autóval rendelkezni is sokunknak magától értetődő dolog, hiszen gyorsabb, egyszerűbb és sok esetben biztonságosabb, nem is beszélve a kényelemről.

A vadonatúj autót azonban sokan nem engedhetik meg maguknak, de ez nem azt jelenti, hogy be kell érniük a tömegközlekedéssel, vagy egy használhatatlan, csupa gond,  roncs autóval.

Látogasson el nyíregyházi használatautó telepünkre, ahol nemcsak ellenőrzött forrásból származó, és kiváló állapotú járművek, de előnyös ajánlatok is várják.
Számunkra az a legfontosabb, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon, így szolgáltatásaink kialakításakor igyekeztünk minden lehetőséget számba venni, és az igényekhez mérten kialakítani kínálatunkat.

Ennek megfelelően Önnek nem kell hónapokig, évekig gyűjtögetnie új gépkocsira, mert beszámítjuk már meglévő autóját, de van lehetősége hitelre történő vásárlásra is. Különleges autót szeretne olcsóbban? Nem akadály, külön kérésre külföldről is szerzünk használt autót.
A nyíregyházi autókereskedésünk megtalálja a legideálisabb megoldást Önnek is!

 

Vásároljon okosan!

Az autóvásárlás már önmagában egy nagy kihívást jelentő feladat, számos megfontolni való részlettel, hiszen el kell dönteni milyen típusú autó a legideálisabb, mekkora legyen a teljesítménye, milyen legyen a márkája, felszereltsége, új legyen vagy inkább használt.

A használt autó vásárlás esetében még egy plusz kihívással is számolnia kell minden vállalkozó kedvű vásárlónak, mégpedig azzal, hogyan válasszon megbízható járművet. A  felkészültek már komolyabb tudással felvértezve érkeznek az autókereskedésbe. Miután eldöntötte, mire is van szüksége, arra kell figyelni, hogy a kiválasztott modell ne legyen idősebb 1-2 évesnél, mert ilyenkor még nem olyan magas az értékvesztése.

A fajta, típus és az életkor után jöhet az ellenőrzés. A hibátlan karosszéria néhány apró trükkel leellenőrizhető. Ha megtörik rajta a fény, vagy apró színeltérések fedezhetők fel rajta, akkor az autó sérült. A rozsdásodást se felejtse ki, a tipikus helyek az alváz, a csomagtartó szőnyege alatti rész, és a kerékjáratok. Az autó tényleges futásteljesítményét nem a kilométeróráról, hanem a pedálok állapotából tudjuk leolvasni. A próbakör kötelező!

Biztonságos, megbízható használtautó? Nyíregyházi autókereskedés! Eladás, adás, vétel, csere, minden esetben forduljon bizalommal hozzánk!

 

Új gépjárművet vásárolna, de tőkére lenne szüksége? Adja el régi autóját!

Új gépjárművet vásárolna, de tőkére lenne szüksége? Adja el régi autóját!Nemcsak az ingatlanpiac dübörög, hanem a használtautók adásvétele is, ugyanis egyre több embernek van szüksége különböző okokból kifolyólag autóra, azonban, mint a házvásárlás esetében is, némi anyagi tőkével kell rendelkezni ahhoz, hogy ne jelentsen terhet egy ilyen nagy összegű kiadás. Ha új autót szeretne vásárolni és tanácstalan, hogy hogyan teremtse meg az alapokat a vételhez, adja el jelenlegi gépjárművét!

Ahhoz, hogy kiváló üzletet köthessen és anyagilag jól járjon az autó eladással, csakis megbízható autókereskedéshez forduljon, keressen minket bizalommal! Munkatársaink folyamatosan követik a használtautó piacot, ezért csakis reális árakhoz mérten bonyolítjuk le az üzleteket, így, ha mellettünk dönt autója eladásával kapcsolatban, nem érheti csalódás, hiszen mindenről részletesen tájékoztatjuk Önt, példákkal alátámasztva!

Ha már meghozta a döntést, és eladná autóját, várjuk szeretettel használtautó kereskedésünkben!